Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد عبدزاده در گفتگو با خبرنگار مهر،  به تشریح جزئیات نامه ارسالی به تولید کنندگان و وارد کنندگان دارو اشاره کرد و افزود: نظر به ضرورت تجمیع و واکاوی داده های مرتبط با تامین داروهای مورد نیاز کشور در نیمه دوم سال جاری، آخرین وضعیت دارویی آن شرکت مطابق اطلاعات درخواستی با رعایت تمامی نکات دستورالعمل مربوط به طور دقیق و کامل، ارسال گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، زمان مهلت ارسال اطلاعات دارویی را روز سه شنبه دهم مهر نود و هفت اعلام کرد و گفت: این اطلاعات می بایست به دبیرخانه سازمان غذا و دارو ارسال گردد.

عبدزاده ادامه داد: در این نامه تاکید کرده ایم که صحت و قسم اطلاعات دارویی بر عهده شرکت ها خواهد بود.

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، افزود: برنامه های اعلام شده برای چهار ماه آینده قطعی و لازم الاجرا خواهد بود و در صورت تغییر برنامه تولید یا واردات،  لازم است موارد در اسرع وقت به این اداره کل اطلاع داده شود.

کد خبر 4410568 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: دارو سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت داروسازی سازمان غذا و دارو آلزایمر تجهیزات پزشکی دارو بیماری های قلبی و عروقی رژیم غذایی سرطان زوال عقل هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ایرج حریرچی تاسوعا و عاشورا اورژانس کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۸۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، متخصصان یک شرکت دانش بنیان ایرانی با حمایت و ارائه تسهیلات مالی توانستند، ریز داروی پلیمری برای درمان نوعی قارچ ناخن ارائه دهند که این دارو در حال طی مراحل دریافت مجوز‌های لازم برای عرضه به بازار است. 

به گفته دکتر ارسلان پاشاپور، مدیرعامل این شرکت، ترکیبات این دارو حاوی آمورلفین( مهار قارچ ناخن) است که در درون آن نوعی پلیمر قرار داده می‌شود تا به صورت آهسته رهش روی ناخن رهاسازی شود.

مهار کننده قارچ ناخن(آمورلفین) برای درمان  نوعی عفونت قارچی انگشتان پا و دست(اونیکومیکوزیس)استفاده می شود. 

بر اساس این گزارش، بیشتر محصولات موجود در بازار به صورت محلول بوده که به سرعت پاک شده و اثربخشی خود را از دست می‌دهند، اما این دارو به صورت پوششی(لاک) بوده روی ناخن قرار می‌گیرد و پس از خشک شدن دارو را به آرامی رهاسازی می‌کند.»

وی افزود: این دارو چسبندگی بالایی روی ناخن داشته و بی‌رنگ است و  در حال حاضر مجوز‌های لازم دربافت شده و منتظر تاییدیه سازمان غذا و دارو هستیم.

پاشاپور گفت: از آنجایی که بافت ناخن مرده است دارو‌های ضدقارچ رایج اثر زیادی روی آن ندارند در حالی که این فرمولاسیون بسیار موثر است.»

مدیرعامل این شرکت گفت: «گاهی در بیماران دیابتی تغییر شکل ناخن اتفاق می‌افتد که این موضوع در اثر عفونت قارچ رخ می‌دهد که این دارو می‌تواند به این بیماران کمک شایانی نماید تا ریسک آلودگی را به حداقل رساند و درمان سریع‌تری را نیز برای آنها به دنبال دارد.»

به گفته دکتر پاشاپور توسعه این داروی ریز مقایس در قالب یکی از برنامه‌های حمایتی ستاد نانو موسوم به برنامه های ارائه تسهیلات مالی انجام شده است.

برنامه توسعه درون‌زا ریسک تحقیق و توسعه را در شرکت‌ها کاهش داده و آنها را به زایش و نوآوری محصولات ترغیب می‌کند.

وی از پیش‌بینی فروش ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار عدد از این دارو در سال اول عرضه آن خبر داد.

دیگر خبرها

  • طالبان فعالیت «افغانستان اینترنشنال» را ممنوع کرد
  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • رشد مجدد دندان با دارویی جدید
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • داروی ایرانی SMA به مرحله ارزیابی کیفی رسید
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده