Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وبدا، مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت به مناسبت هفته دولت اهم اقدامات این مرکز در دولت دوازدهم را اعلام کرد.

از جمله اقدامات مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، می توان به استقرار نظام سلامت الکترونیک، استقرار پرونده الکترونیک سلامت با محوریت نظام ارجاع و پزشکی خانواده، راه اندازی پروژه نظام ارجاع و پزشک خانواده (اجرای نظام ارجاع در چهار دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گلستان، زنجان، تبریز به طورکامل.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

)، تامین و توسعه سیستم های اطلاعاتی جهت راه اندازی سامانه سپاس، راه اندازی سرویس استحقاق درمان در راستای ارتقای خدمات در سطح بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و همچنین، حذف دفترچه بیمه در روند پذیرش بیماران و راه اندازی اتاق امن با هدف حمایت از تحقیقات و پژوهش های هم راستا با اهداف نظام سلامت کشور و صیانت از داده های این حوزه اشاره کرد.

بر اساس این گزارش، تهیه کدینگ نسخه نویسی و نسخه پیچی دارو در بستر پرونده الکترونیک سلامت، تجمیع و ثبت آخرین نسخه اطلاعات سازمان ها ( بیمه سلامت ، تامین اجتماعی، غذا و دارو و مراکز سطح 1 و 2 دولتی اعم از سرپائی و بستری) در اولین نسخه نمایشگر پرونده الکترونیک سلامت، راه اندازی درگاه یکپارچه تبادل اطلاعات سلامت (دیتاس) و اتصال تدریجی مراکز سلامت و به هنگام سازی سامانه های اطلاعاتی، تهیه ماتریس تبادل خدمات بین دستگاهی و شناسنامه دار کردن بیش از 80 وب سرویس و انتقال تدریجی تراکنش این خدمات بر بستر دیتا به منظور ثبت خودکار اطلاعات مراکز سلامت، از دیگر اقدامات این مرکز در دولت دوازدهم است.

همچنین، از دیگر فعالیت های مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، می توان به تولید سامانه پردازشگر اسناد بیمارستانی مبتنی بر داده های ورودی از سامانه سپاس، پایلوت آن در استان اصفهان و توسعه آن در شش استان منتخب وزارت، ایجاد پایگاه بر خط بیمه شدگان توسط سازمان بیمه سلامت جهت کنترل همپوشانی بیمه ای و ایجاد داده های پایه پرونده الکترونیک سلامت از طریق استحقاق سنجی، توسعه سرویس استحقاق درمان در راستای ارتقای خدمات در سطح بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و همچنین، حذف دفترچه بیمه در روند پذیرش بیماران، نصب و راه ‌اندازی ابزارهای مدیریت حادثه و رویداد امنیت (SIEM) برای برپایی مرکز مدیریت امنیت (SOC) اشاره کرد.

گفتنی است، پیاده ‌سازی سامانه خدمات ابری ارتباطات درون سازمانی، راه ‌اندازی ابزارهای پشتیبان‌ گیری، آرشیوسازی و بازیابی اطلاعات توسط سامانه‌ ذخیره‌ سازی امن (Data Domain) و احراز صلاحیت سامانه‌ های اطلاعاتی حوزه سلامت نیز از دیگر اقدامات این حوزه در دولت دوازدهم است.

بیشتر بخوانید:همه بیمارستان‌ها تا پایان سال ۹۸ به نسخه نویسی الکترونیکی مجهز می‌شوند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۷۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، ۳۶۳  داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹/۹۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.
این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.
براساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد  از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.
گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.
مطابق آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.
لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز سامانه الکترونیکی ارتباطات مردمی با دولت در قم
  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص