Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@16:43:43 GMT

چگونه داروی مورد نیاز خود را پیدا کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۵۹۶۲۷

چگونه داروی مورد نیاز خود را پیدا کنیم؟

ایسنا/اصفهان یک شرکت دانش بنیان در اصفهان موفق به طراحی نرم افزار دارویاب شده که به راحتی و از طریق جستجو در وب سایت گوگل می‌توانید داروی مورد نظر خود را به همراه آدرس و شماره تماس داروخانه بیابید.

مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان در زمینه دارو در اصفهان در گفت و گو با ایسنا با اعلام این خبر، اظهار کرد: نرم‌افزار دارو یاب یک نرم‌افزار جامع در زمینهٔ اطلاعات دارویی است که با بخش جستجوی نرم‌افزار شامل اطلاعات دارویی و آگاهی از عوارض داروها برای پزشکان و داروسازان و دانشجویان رشته‌های پزشکی و داروسازی در دسترس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن صنیعی افزود: برای پیدا کردن داروی مورد نیاز خود در گوگل «نام دارو+دارویاب» را جستجو کنید، اولین گزینه در وب سایت گوگل، دارویاب خواهد بود که پس از باز کردن صفحه مربوطه در قسمت «این دارو را از کدام داروخانه تهیه کنم؟» می توانید داروخانه هایی که داروی مورد نظر شما را موجود دارند، با ذکر آدرس و شماره تلفن مشاهده کنید.

وی با بیان اینکه این طرح تحت نظر مستقیم معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام شده و در ادامه در سراسر کشور قابل اجراء خواهد بود، تصریح کرد: اطلاعات داروها در وب سایت و اپلیکیشن دارویاب در طول ۱۷ سال جمع آوری و طبقه بندی شده است و بیش از ۲۰۰ هزار پزشک در سراسر کشور از اپلیکیشن دارویاب به عنوان مرجع اطلاعات دارویی استفاده می کنند.

صنیعی خاطرنشان کرد: برای دریافت این اپلیکیشن ارسال تصویر کارت نظام پزشکی الزامی است و در کافه بازار و یا گوگل پلی نمی توان به این نرم افزار تخصصی دسترسی پیدا کرد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان اکسیر دانش آسیا در اصفهان در خصوص طرح کمبودهای دارویی، اظهار کرد: به زودی این طرح در سراسر کشور اجرا خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانش بنیان دارو سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نرم افزار کمبود دارویی داروی مورد نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۹۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات هزار میلیاردی توسعه صنعت گاز به دانش بنیان ها

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناری آنا، مجید چگنی معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران در حاشیه بیست وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش گفت: در سال جاری حدود هزار میلیارد تومان تسهیلات برای اعطا به شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: امیدواریم که شرکت‌های دانش بنیان در کشور به واسطه این اعتبار بتوانند تجهیزات و امکانات مورد نیاز گاز کشور را تهیه کنند.

معاون مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران نیز گفت: بیش از ۷ هزار میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان عقد شده است. با توجه به همکاری گسترده شرکت ملی گاز با شرکت‌های دانش بنیان می‌توان گفت که هم اکنون حدود ۹۰ درصد اقلام و تجهیزات مورد نیاز گاز کشور بومی شده است و با استاندارد جهانی در حال استفاده است.

وی ادامه داد: امیدواریم که شرکت‌های دانش بنیان ما به واسطه این اعتبار بتوانند تجهیزات و امکانات مورد نیاز گاز کشور را تهیه کنند.

چگنی ادامه داد: ۱۳۰ هزار تسهیلات بانکی قرض الحسنه برای خانواده‌های کم برخوردار با تصویب هیئت وزیران انجام شد. همچنین طرح پروژه خط لوله گاز ما در استان سیستان و بلوچستان و تغذیه کنارک در حال پیشروی است. با توجه به اهمیت شرکت‌های دانش بنیان باید تاکید کنیم که حمایت ۱۰۰ درصدی ما از شرکت‌های دانش بنیان ادامه دارد و امیدواریم با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان که ما را از تحریم مصون می‌کنند بتوانیم موجبات رشد شرکت لی گاز ایران را مهیا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی ۸۴۰ نیاز فناورانه در نمایشگاه نفت
  • تسهیلات هزار میلیاردی توسعه صنعت گاز به دانش‌بنیان‌ها
  • تسهیلات هزار میلیاردی توسعه صنعت گاز به دانش بنیان ها
  • برقراری ارتباط معلم و شاگردی به سبک هوشمند
  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی متهم پرونده داروی قاچاق
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • فیلم؛ سرکار گذاشتن بامزه خانم معلم توسط دانش آموزان