Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از کش و قوس های فراوان در مورد تولید واکسن ایرانی کرونا، امروز اطلاعیه ای در سطح رسانه ها منتشر شد که نشان می دهد شرکت شفا فارمد قراردادی مبنی بر فروش هر دوز واکسن کرونا به قیمت ۲۰۰ هزار تومان را به امضا رسانده است.

مهدی میرزایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در این باره گفت: در صورتی که این خبر صحت داشته باشد، می تواند تاثیر واضحی بر ارزش سهام شرکت‌های داشته باشد، مخصوصا سهامداران عمده شرکت شفا فارمد متاثر می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

شرکت‌های بیمه‌ای برای افزایش سرمایه کمتر از یک سال فرصت دارند

وضعیت سهامداران شفا فارمد نشان می دهد که دو شرکت داروسازی برکت و لقمان در زمرۀ سهامداران عمدۀ آن قرار دارند. برای مشاهده این امر می‌توان به سایت کدال (سامانه اطلاع رسانی ناشران) مراجعه کرد.

اطلاعیه کدال شرکت برکت در مورد تفاهمنامه همکاری بین هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران و شرکت گروه صنایع شفا فارمد جهت خرید واکسن کرونا کووایران برکت




اطلاعیه کدال شرکت دارویی لقمان در مورد تفاهم نامه همکاری بین هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران و شرکت گروه صنایع شفا فارمد جهت خرید واکسن کرونا کووایران برکت 


همانطور که مشاهده می شود، خبری که طی ۲۴ ساعت گذشته در فضای رسانه ای مطرح شده است، توسط دو شرکت دارویی برکت و لقمان نیز مورد تائید قرار گرفته است. با عنایت به نکات مذکور، از یک سو می بایست شاهد آغاز واکسیناسیون کرونا با واکسن تولید داخلی بود که تاثیرات اجتماعی و بهبود وضعیت درمان این بیماری در کشور را به همراه خواهد داشت و از سوی دیگر می بایست منتظر تاثیر آغاز تولید این واکسن بر وضعیت اقتصادی بنگاه های مرتبط با آن بود.

قیمت واکسن کرونا هنوز مشخص نیست

امیر علی امیر باقری کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: در اطلاعیه شرکت گروه دارویی برکت که بر روی سایت کدال منتشر شده تصریح شده است، ارقام به صورت علی الحساب بوده و قیمت نهایی دارو را کمیسیون قیمت گذاری سازمان غذا و دارو به طور دقیق مشخص کند.

کارشناس بازار سرمایه اظهارکرد: صرفا از این اطلاعیه نمی‌شود قیمت دقیق واکسن را اعلام کرد و باید صبر کرد تا دولت و شرکت در این رابطه شفاف سازی کنند و نکته قابل توجه این است که، میانگین قیمت جهانی در محدوده ۲.۵ دلار قرار دارد و ارقام بالاتر عمدتا معقولیت اقتصادی این کار را در کوتاه مدت زیر سوال می‌برد، به هر حال رقم ۲ تا ۳ دلار به عنوان متوسط پذیرفته شده در دنیا برای واکسن بیماری کرونا درجهان در نظر گرفته شده است، ارقام بالاتر می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و باید آن‌ها را جست وجو کرد و معقولیت اقتصادی آن را سنجید.

البته که این محاسبات در خصوص واکسنی مانند کوواکس هم رقمی معادل ۱۹۲ هزار تومان را نشان می دهد.

در این میان حجت نیکی ملکی روابط عمومی ستاد اجرایی فرمان امام نیژ هم به این اظهارنظرها واکنش نشان داد.

در انتها ذکر می‌کنیم که باید منتظر بمانیم قیمت واکسن از طرف دولت و شرکت مربوطه اعلام شود و این اعداد و ارقامی که بیان شده علی الحساب هستند و هنوز قیمت نهایی مشخص نیست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اطلاعیه کدال بازار سرمایه واکسن کرونا شفا فارمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۷۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد

به گزارش خبرآنلاین، شرکت آسترازنکا پس از اعتراف به اینکه واکسن کووید ۱۹ تولید آن به عوارض جانبی نادر اما مرگبار منجر می شود، واکسن های کرونای خود را از سراسر جهان جمع آوری کرد.

مهر در گزارشی به نقل از ایندپندنت نوشت: قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904315

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از سراسر جهان
  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • آمارهای رئیسی با واقعیت های اقتصادی کشور نمی خواند /اتفاقات عجیب و غریبی در بودجه افتاده /افزایش فهرست اعتبارات نهاد ریاست‌جمهوری
  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!