Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، حمیدرضا دهقانی‌نیا، سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در شبکه خبر با اشاره قانون الزام ثبت اطلاعات دارویی در سامانه تی‌تک، اظهار داشت:‌ فروردین 98 این قانون ابلاغ شد و علیرغم قانونی بودن آن هنوز به صورت کامل اجرا نشده است.

وی با اشاره به سیر اجرای این قانون، خاطرنشان کرد:‌ در سال 98 نیز مجدداً قانون یاد شده و غیرقانونی بودن عرضه خارج از ثبت در سامانه تی‌تک ابلاغ شد؛ اما نمی‌دانیم چرا اجرایی نشده است؛ ضمن اینکه در بودجه سال جاری نیز این قانون ابلاغ و بر آن تأکید شده؛ به طوری که در آن گفته شده شرکت‌های تأمین و تولید دارو باید تا پایان مهر اطلاعات خود را در سامانه تی‌تک ثبت کنند و بعد از آن هرگونه پرداخت‌ها در این سامانه انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تأکید کرد: باید داروهای تولید داخل و وارداتی در سامانه تی‌تک ثبت شود، اما از سال 92 تا کنون این کار به طور کامل اجرا نشده است؛ این تکالیف ابلاغی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از سال 92 مشخص شده اما منتج به نتیجه معلومی نشده که امیدواریم با حضور وزیر جدید بهداشت این مشکلات حل شود.

دهقانی‌نیا با انتقاد از عدم همکاری لازم سازمان غذا و دارو در اجرای این قانون، یادآور شد: معاون غذا و دارو وزارت بهداشت در بسیاری از جلسات شرکت نمی‌کند؛البته بیمه‌های پایه مانند تأمین اجتماعی و سلامت کار خود را انجام داده‌اند اما بیمه بانک‌ها و شرکت نفت این موضوع را اجرا نکرده و تا پایان آذر ماه مهلت انجام این کار وجود دارد.

وی گفت:ما در حوزه بیماران سرپایی، بستری و معاونت بهداشت با سازمان غذا و دارو همکاری داریم , منوط کردن سایر بیمه‌ها به موضوع اصالت دارو در این سامانه باید تکمیل شود، اما متأسفانه در بخش بستری در پاسکاری بین معاونت فناوری و معاونت درمان وزارت بهداشت قرار داریم.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تأکید کرد:‌ تا آذر ماه باید همه شرکت‌ها در حوزه توزیع و تأمین دارو اطلاعات مربوطه را در سامانه تیتک که مربوط به اصالت دارو است ثبت کنند؛چرا که در صورت ثبت می‌توان اگر در این زنجیره دارویی خارج از شبکه توزیع شد متوجه آن شده و بتوانیم مسیر آن را تشخیص و آن را برگردانیم.

دهقانی‌نیا با بیان اینکه امیدواریم سامانه تیتک کامل شده و اطلاعات 53 مرکز بیمارستانی نیز با آن هماهنگ شود، ابراز داشت: اکنون زیرساخت‌های لازم ایجاد شده اما یک اراده قوی می‌خواهد تا آن را اجرا کند.

وی با بیان اینکه واکسن کرونا نیز باید در سامانه تیتک ثبت شود، افزود: این در حالی است که دوستان ما ثبت و اطلاعات واکسن را یکی در نظر گرفته‌اند اما اکنون ابتدا واکسن تزریق می‌شود و بعد از آن اطلاعات مربوط ثبت می‌شود؛ در حالی که ممکن است فردی در جای دیگری واکسن را تزریق کرده باشد اما مراجعه کند در شرایطی که اطلاعات آن در سامانه تی‌تک ثبت نشده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قاچاق کالا ارز دارو سامانه تیتک ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز سامانه تی تک تک ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۶۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام رعایت ملاحظات ایمنی و اچ‌اس‌ئی هنگام تعمیرات نیروگاه ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مجید چگنی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت‌) در نخستین گردهمایی تعمیرات ایمنی و تعالی سازمانی شرکت‌های پالایش گاز، خطاب به مدیران شرکت‌های پالایشی گاز بیان کرد: حضور شما در صنعت گاز و فعالیت‌هایی که انجام می‌دهید، مصداق جهاد مستمر است.

وی افزود: شرکت ملی گاز، زیرساختِ زیرساخت‌های کشور است. ما سازمانی همانند شرکت ملی گاز نداریم که همه فکر، ذهن، ایده، تفکر و فعالیت‌های آن تنها برای کشور باشد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: پارسال، سال مهمی بود. با اینکه دشمن عملیات تروریستی انجام داد و بخشی از خط لوله گاز را از کار انداخت، اما مدیریت صنعت گاز به‌گونه‌ای بود که برخی مردم این موضوع را حتی احساس هم نکردند. همکاران ما نیز در قسمت‌های مختلف، شبانه‌روز تلاش کردند خطوط گاز در کمترین زمان عملیاتی شود.

چگنی اظهار کرد: پارسال هرچند با زمستانی طولانی روبه‌رو بودیم، اما تولید مستمر گاز انجام و انرژی کشور تأمین شد و این دوره را نیز پشت‌سر گذاشتیم.

وی با اشاره به موضوع تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی گفت: برنامه مهم تعمیرات پالایشگاه‌های گازی آغاز شده است و البته باید ملاحظات ایمنی و اچ‌اس‌ئی نیز به‌طور کامل رعایت شود، زیرا رعایت‌نکردن مسائل ایمنی می‌تواند آسیب‌رسان باشد و خانواده‌ها را نیز از این بابت داغدار کند که همین مسئله پیامدهای منفی مادی و معنوی به‌دنبال دارد.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید قبول کنیم بسیاری از شرکت‌های نفتی در موضوع اچ‌اس‌ئی پیشرو هستند، یادآور شد: باید از این شرکت‌ها الگوبرداری کنیم، ازاین‌رو اگر پیشنهادی درباره بازدید از شرکت‌های بزرگ نفتی به‌منظور ارتقای ایمنی تأسیسات به بنده شود موافقت خواهم کرد، زیرا معتقدم باید از تجربیات چنین شرکت‌هایی استفاده کنیم.

کد خبر 6099481 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • رشد مجدد دندان با دارویی جدید
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد (پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • (ویدئو) فردا آخرین مهلت ثبت‌نام نمایندگان نامزد‌ها در سامانه «داوطلب»
  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • الزام رعایت ملاحظات ایمنی و اچ‌اس‌ئی هنگام تعمیرات نیروگاه ها
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا