Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نامه‌ سرگشاده‌ی برخی فعالان دارو به رئیس‌جمهورحمایت از سازمان غذا و دارو و هشدار درمورد اعمال نظرات غیرتخصصی و شبه‌افکن درخواست شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، موسسه‌ی دیده‌بان شفافیت، ششم آذر نامه‌ای درمورد وضعیت نرخ ارز و قیمت‌گذاری دارو منتشر کرد، ولی متن نامه نشان می‌دهد، داده‌های پایه‌ای استفاده شده نقائص زیادی دارد و بدون نظرخواهی و کسب اطلاعات لازم از سندیکا‌ها و انجمن‌های دارویی کشور، جمع‌آوری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سندیکا‌ها و انجمن‌های حوزه‌ی دارویی کشور در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، ضمن اعلام حمایت کامل خود از سازمان غذا و دارو و مدیران جدید، از رئیس‌جمهور، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو خواسته‌اند هر گونه تصمیم‌گیری مرتبط با این حوزه‌ی استراتژیک، با مشورت و دریافت اطلاعات کامل از تمامی تشکل‌های تخصصی حوزه‌ی دارو باشد.

دیده‌بان شفافیت به عنوان نهاد‌ناظر در حوزه‌های مختلف و انجمن علمی اقتصاد سلامت ایران لازم است برای بررسی چالش‌ها، مسائل و موضوعات یک حوزه، اطلاعات کامل و دقیقی داشته باشند؛ بخش عمده‌ی چنین اطلاعاتی از طریق نظرخواهی و ارتباط با سندیکا‌ها و انجمن‌های فعال در این حوزه به دست می‌آید. اما معیار و اساس نوشتن نامه‌ای که اخیرا منتشر شده، صرفا نظرات و برداشت‌های معدود افراد وابسته است که اطلاع و تسلط کافی در حوزه‌ی تولید و تأمین دارو ندارند و حتی اغلب آن‌ها داروساز نیستند تا از شرایط این حوزه باخبر باشند.

مسئله‌ نگران‌کننده‌تر این است که افراد و کانال‌های تامین‌کننده‌ی اطلاعات نهاد دیده‌بان شفافیت و انجمن علمی اقتصاد سلامت ایران، جهت‌دار، غیرمسئولانه و با اطلاعات ناکافی در این امر دخالت و اعمال نظر داشته‌اند؛ حتی این واقعیت مهم که کشور با کمبود شدید ارز مواجه است و تحریم‌های سنگین و همه‌گیری کرونا بار سنگینی برای حوزه‌ی دارو و درمان ایجاد کرده‌اند، در تحلیل‌ها و پیشنهاد‌های ارائه‌شده نادیده گرفته شده است.

انجمن‌ها و سندیکا‌های دارویی طی چندماه گذشته و پیش و پس از انتخابات، با ارسال چند نامه به رئیس‌جمهور، وزیر بهداشت و کمیته‌ی سلامت و درمان مجلس، شرایط دارویی کشور را توضیح داده، چالش‌ها و مشکلات را عنوان کرده‌اند. آن‌ها در این نامه‌ها پیشنهاد‌های خود را برای حمایت از مردم و تامین مستمر داروی مورد نیاز کشور مطرح نموده‌اند. تامین‌کنندگان داروی کشور، بار‌ها با توضیح کامل شرایط، خواستار رسیدگی و توجه سریع‌تر به وضعیت فعلی برای پیشگیری از یک بحران ملی و آسیب به مردم شده‌اند.

لازم به یادآوری است تصمیم به آزاد شدن ارز بسیاری از دارو‌ها و مواد اولیه در دولت قبل گرفته شده و مجموعه مدیریتی فعلی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در عمل انجام شده قرار گرفته اند. آثار اجرای بدون برنامه‌ریزی چنین تصمیمی در ماه‌های اخیر مشخص شده است. همین شرایط باعث شده نقد‌های دور از انصاف متوجه مدیران جدید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو باشد. رؤسا و مدیران تمامی سندیکا‌ها و انجمن‌های تولید، تامین و توزیع داروی کشور ضمن حمایت از مدیران جدید حوزه‌ی دارویی، برای رفع مشکلات و تامین نیاز‌های کشور اعلام آمادگی کرده‌اند.

این نامه به امضای رؤسای سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران، سندیکای تولیدکنندگان مکمل‌های رژیمی غذایی ایران، فدراسیون اقتصاد سلامت، انجمن شرکت‌های پخش دارو و مکمل‌های انسانی ایران، انجمن داروسازان ایران، انجمن تولیدکنندگان دارو و فرآورده‌های گیاهان دارویی و انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران، رسیده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دارو صنایع دارویی تولیدکننده سندیکا ها و انجمن سازمان غذا و دارو حوزه ی دارو رئیس جمهور ی دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۴۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟

به گزارش همشهری آنلاین، تفاهم‌نامه فی‌مابین رئیس دانشگاه تهران و معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در ۳۰ خردادماه ۱۴۰۱ منعقد شده بود.

حمایت از برنامه‌ها و طرح‌های دانشگاه در جهت اهداف و راهبردهای سیاست‌های کلی نظام در حوزه زن و خانواده، همکاری و مشارکت در زمینه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های طرفین و مشارکت در راه‌اندازی دانشکده علوم خانواده از جمله اهداف و محورهای همکاری مشترک در این تفاهم‌نامه بود.

فاطمه یزدیان رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران در نامه اعلام لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران و معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور، از عدم ایفای تعهدات معاونت امور زنان و خانواده به عنوان دلیل خاتمه دادن به این تفاهم‌نامه ۳ ساله نام برده است.

کد خبر 850328 منبع: مهر برچسب‌ها دانشگاه تهران دانشگاه - دانشجو معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خبر مهم

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز سامانه الکترونیکی ارتباطات مردمی با دولت در قم
  • آغاز به کار میز خدمت وزارت اقتصاد در سفر استانی رئیس جمهور به قم
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • عقب‌نشینی دولت از اصلاح ماده ۴۱ قانون کار در پی درخواست کارگران و دستور رئیس جمهور
  • ارسال نامه پیشنهادی شورای عالی تشکل‌های ورزشی به رئیس جمهور+عکس
  • درخواست رئیس جمهور فرانسه از رئال برای امباپه
  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان